Nordic Coffee
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Nordic Coffee & Tea Company er en spesialistforretning og importør/distributør av kaffe,te utstyr og maskiner, ja kort sagt det du trenger for å nyte eller servere kaffe og te.

Vi bruker mye tid på å teste ut og finne nye produkter rundt om kring i verden for at du som kunde skal få den aller beste balansen mellom pris og kvalitet.  Vi går ikke på akkord med kvaliteten, og den er gjennomgående meget høy på alle produkter.
Der det er mulig, besøker vi farmer og fabrikker jevnlig for å sjekke hele produksjonslinjen, fra råvare til vi sender ut ferdige produkter fra vårt lager.

Vi har mange produkter - og har enda flere i bestillingsutvalget.  Det betra at du gjerne må kontakte oss om det er noe spesielt du er ute etter.  For eksempel har vi over 1.100 ulike tesorter tilgjengelig - både i originalsekker på 20-30kg og selvsagt i mindre forpakninger.

Som du kanskje vet er vi også en av Norges største på Pappkrus med trykk i mindre opplag - alt fra 200 stk og oppover til avtalefestet uttak på flere millioner krus.

Til slutt - Velkommen til oss og vårt univers av kaffe- og te-relaterte produkter!

Oh husk - du kan alltid kontakte oss på 6396 0086, post@nordiccoffee.com eller via kontaktskjemaet dersom det er noe.

Trykk ENTER for å søke