Nordic Coffee
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hvordan bruke Royal Teastick

10.05.2022

Bildet tar deg til Youtube:

Les mer...

EU's plastikkdirektiv (SUPD)

21.06.2021

EU's nye direktiv SUP: "Single Use Plastic" omfatter alle drikkebegre - også de som er 100% komposterbare.
Det betyr at alle pappkrus med ditt design vil få den viste logoen "Inneholder Plastikk" på koppen.  Det er også regler for hvordan denne skal påføres.

På sikt vil også alle standardkrus få denne logoen påført.

Dette er en del av EU's reglement for å redusere bruken av plastikk, og alle seriøs produsenter må bruke denne.

Kanskje ikke like pent på alle design, men vi må følge de retningslinjene som blir gitt - og så er vi jo med på spare miljøet da!

Alle våre spesialproduserte kaffekrus og plastkrus blir fremover med denne logoen.  Du trenger ikke ta hensyn til det i planleggingen av ditt design, da vi plasserer logoen automatisk.

Ønsker du mer informasjon om dette tar du bare kontakt.

Les mer...

*EU-Parlamentet godkjenner forbud mot engangsplast

28.03.2019

EU-parlamentet stemte onsdag for å forby bruk av engangsplast som q-tips, sugerør, plastbestikk og andre engangsartikler av plast.

PLASTFORBUD: EU har nå banket igjennom det varslede forbudet mot q-tips, sugerør, plastbestikk og andre engangsartikler av plast.
PLASTFORBUD: EU har nå banket igjennom det varslede forbudet mot q-tips, sugerør, plastbestikk
og andre engangsartikler av plast. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixildetekst

 

Lovforslaget ble godkjent med 560 mot 35 stemmer.

Avtalen om forbudet ble allerede uformelt inngått mellom EU-parlamentet, ministerrådet og EU-kommisjonen på tampen av fjoråret, men ble altså onsdag formelt godkjent.

Forbudet ventes å bli innført fra og med 2021. Også Norge vil etter alle solemerker bli bundet av de nye EU-reglene.

EU-kommisjonens visepresident Frans Timmerman sier at det europeiske tiltaket kan sette et tydelig eksempel for resten av verden.

– Asiatiske land er meget interessert i det vi driver med her. Latinamerikanske land også.

Til tross for at vår andel av forurensingen er relativt begrenset, har vår endring av den økonomiske modellen en global innvirkning, sier visepresidenten.

Lovforslaget har som mål at 90 prosent av plastflasker vil bli samlet inn til gjenbruk innen 2029 og at alle plastflasker skal bli produsert med resirkulerbart materiale innen 2025.

Gjennom lovforslaget ønsker EU også å oppmuntre medlemslandene til å redusere sin bruk av plastemballasje samt å innføre strengere merkingsregler. (©NTB)

***

Vår anmerkning:

Vi i Nordic Coffee gjør noe også med dette, og tilbyr både plastfritt engangsbestikk, pappkrus og annen plastfri emballasje.  Alle disse produktene er merket med vårt grønne ID-Packaging merke.  Du finner med informasjon i nettbutikken under f.eks: https://www.nordiccoffee.com/categories/bestikk

Les mer...

* Innlogging og rabatter

07.10.2011

Da den nye nettsiden er både for Privatpersoner og det profesjonelle markedet er de prisene som vises til privatpersoner, inklusive mva.

Men om du er en bedrift eller jobber innenfor Horeca (Hotell, Restaurant, Bar, Kaffebar e.l.) tar

du bare kontakt med oss, så har vi en del rabatter på lur. Kikk gjerne litt på utvalget og send oss en epost med org.nr og andre opplysninger - og gjerne hva du er interessert i, så tar vi kjapt konakt tilbake og blir enige om en rabattstruktur slik at du får laget deg en korrekt login.

Les mer...

Trykk ENTER for å søke